Warehouse TwenPack Management System

Warehouse Management System

Met ons Warehouse Management System houd je feeling met het logistieke proces van je webshop of groothandel. Je ziet realtime de actuele voorraad, de verwerkte en verzonden orders en de afhandeling van retouren. Je genereert eenvoudig managementrapportages voor direct inzicht in omloopsnelheden, omzet, retourpercentages, voorraadposities etc. Met deze informatie kun je proactief aan de slag. Stem je inkoopbeleid erop af, maak gebruik van schaalvoordeel en bespaar zo op voorraadkosten.
 
Het Warehouse Management System registreert alle bewegingen in de voorraad met barcodes en slimme scanapparatuur. Stock en bestellingen worden voortdurend foutloos gesynchroniseerd. Elk product dat ons warehouse verlaat wordt automatisch ‘afgeslagen’. 

Het TwenPack Warehouse Management System is eenvoudig te koppelen aan vrijwel elk webshopsysteem.

Binnen 1 werkdag een gratis offerte op maat. Offerte aanvraag
Contact

OfferteTwenPackaanvraag

Interesse in een gratis en duidelijke offerte voor fulfilment? Vul dan onderstaande velden in en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend voorstel! Je ziet dan direct of het uitbesteden van e-fulfilment ook voor jou de oplossing is om je webshop sterk te laten groeien!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van webshop logistiek