Fulfilment: het vak van TwenPack 

TwenPack biedt professionele fulfilment diensten voor zowel grote als kleine webshops. Vanuit een brede expertise en een goed ingerichte thuisbasis. TwenPack is onderdeel van de Twentepoort Groep.

Voor onze fulfilment diensten beschikken wij over moderne, ruime  warehouses, die volgens alle geldende normen beheerd en bewaakt worden. Strategisch gelegen in het oosten van het land; op steenworp afstand van de A1 en slechts enkele kilometers van Duitsland verwijderd. Met maatwerkoplossingen op het gebied van Value Added Logistics voegen wij daadwerkelijk waarde toe aan jouw organisatie.

Dat doen we zowel permanent als tijdelijk. We verzorgen je e-logistics dus ook wanneer je binnen je supply chain te maken krijgt met seizoensartikelen, tijdelijke onderbezetting, etc. Ons team van de afdeling Pick & Pack is flexibel inzetbaar.

Zij verpakken en verzenden uw goederen op de afgesproken manier, binnen de cut-off tijd, realtime te volgen in ons WMS-systeem. Zo kun jij je richten op je corebusiness. Een geruststellende gedachte, vertrouwd dichtbij.

Uiteraard zijn al onze medewerkers in het bezit van een geldige VOG-verklaring. De logistieke medewerkers hebben tevens een geldige hef- en reachtruckcertificering.

Benieuwd hoe je tijd kunt besparen door het fulfilment van je webshop uit te besteden?
Neem dan contact met ons op!


Twentepoort Groep

De solide Twentepoort Groep omvat een viertal logistieke ondernemingen welke allen vanuit Wierden (Ov.) opereren. Twentepoort Logistiek BVTwentrex BV en Cargorilla Logistics BV (waartoe tevens Koeriersdienst Overijssel behoort) zijn actief als Internationaal Expeditiebedrijf, ieder met een eigen onderscheidend specialisme. Alle vier logistieke bedrijven zijn strategisch gevestigd nabij de snelwegen A1, A35 en autoweg N36, waardoor geheel Europa binnen handbereik is. Lees hier over de missie, visie en strategie van Twenpack als onderdeel van de Twentepoort Groep.

 Binnen de gehele Twentepoort Groep zijn we door TÜV Nord gecertificeerd voor 
 kwaliteitsmanagement-systeem ISO 9001-2015.
 Download via de volgende links een kopie van ons certificaat:
 ISO 9001-2015 Certificaat (NL) of ISO 9001-2015 Certificaat (ENG)

Contact

OfferteTwenPackaanvraag

Interesse in een gratis en duidelijke offerte voor fulfilment? Vul dan onderstaande velden in en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend voorstel! Je ziet dan direct of het uitbesteden van e-fulfilment ook voor jou de oplossing is om je webshop sterk te laten groeien!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van webshop logistiek