Sponsoring Stichting Help Oost Europa                                    Jaarlijke kerstdonatie

TwenPack ondersteunt al jaren het goede werk van de Stichting Help Oost Europa, gevestigd in Almelo. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen past deze financiële ondersteuning uitstekend in ons MVO-beleid. De stichting stelt zich ten doel hulp te bieden aan mensen en kinderen die volledig afhankelijk zijn van derden. Doelgroepen in Oost-Europa zijn met name: tehuizen, bejaarden en gehandicapten. De hulp is er vooral op gericht om enerzijds mensen op weg te helpen om weer voor zichzelf te kunnen zorgen en anderzijds hen die afhankelijk zijn van zorg, een menswaardiger bestaan te bieden. Meer informatie via de website www.helpoosteuropa.nl. Van harte aanbevolen! 
Onze kerstdonatie wordt elk jaar specifiek aangewend voor een zaden- en pootaardappelenproject in Roemenië, met als hoofddoel de zelfredzaamheid te stimuleren. 

Nog vragen?


Meer informatie over ons MVO-beleid?
Of heb je een andere vraag met betrekking tot het uitbesteden van fulfilment?

Neem dan contact met ons op!
Contact

OfferteTwenPackaanvraag

Interesse in een gratis en duidelijke offerte voor fulfilment? Vul dan onderstaande velden in en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend voorstel! Je ziet dan direct of het uitbesteden van e-fulfilment ook voor jou de oplossing is om je webshop sterk te laten groeien!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van webshop logistiek