Fulfilment

Het fulfilment van je webshop is bij ons in goede handen

Voor een succesvolle webshop of groothandel is een perfect logistiek proces essentieel. En dit proces is ons vak! TwenPack is gespecialiseerd in fulfilment en is klaar voor de toekomst. Dus als er in jouw bedrijf iets verandert, spelen we daar direct op in. Ongeacht de omvang van je organisatie of de volumes. Met flexibele openingstijden, realtime inzicht én als sparring partner. Wij leveren volgens de afgesproken cut-off tijden in binnen- en buitenland, werken samen met alle bekende vervoerders en handelen ook jouw retourgoederenstroom af.

Fulfilment van je webshop of groothandel voor de toekomst.

Groei- of optimalisatieplannen? Besteed dan het fulfilment van je webshop of groothandel  uit aan TwenPack.

Offerte aanvraag

Van aankoop in uw webshop of groothandel tot levering aan de deur

hoe wij u van dienst zijn

1

IN- & OPSLAG

De goederen komen via verschillende kanalen bij ons binnen. Ze worden direct gecontroleerd, geregistreerd en op de juiste manier opgeslagen in onze ruime warehouses. 

2

ORDER PICK & PACk

Met ons Warehouse Management System worden de bestellingen volgens een efficiënte route direct uitgevoerd, ingepakt en gereed gemaakt voor verzending.

3

COMBINEREN – EFFICIENCY

Het uitgekiende WMS-systeem zorgt ervoor dat zendingen efficiënt gecombineerd worden. Een forse kostenbesparing!

4

VERZENDEN

Welke afspraak je ook hebt met je klanten, wij zorgen dat het pakket op het afgesproken tijdstip op de juiste plaats bezorgd wordt. Daarom werken we samen met verschillende distribiteurs, maken slimme combinaties en kiezen het track & trace systeem dat jij wenst.

5

AFHANDELING & FOLLOW-UP

Het pakket is afgeleverd en dat wordt automatisch gemeld. Maar ook de retourzendingen verwerken we nauwkeurig, inclusief eindcontrole. En vanzelfsprekend: je blijft altijd realtime op de hoogte!

Contact

ContactTwenPackformulier

Contact

OfferteTwenPackaanvraag

Interesse in een gratis en duidelijke offerte voor fulfilment? Vul dan onderstaande velden in en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend voorstel! Je ziet dan direct of het uitbesteden van e-fulfilment ook voor jou de oplossing is om je webshop sterk te laten groeien!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van webshop logistiek