Veel gestelde vragen over fulfilment & warehousing bij TwenPack

Wat kan TwenPack voor mij als webwinkelier nu betekenen?

• Volledig voorraadbeheer, je goederen worden in ons centrale magazijn opgeslagen en worden vanuit daar verpakt en verstuurd naar uw klanten;
• Goede service, een professioneel goed opgeleid team van medewerkers die jouw vragen of die van je klanten kunnen beantwoorden;
• Volledige administratie, als webwinkelier krijg je toegang tot ons ‘WICS’ klantportaal waarin je volledige administratie wordt bijgehouden.

Moet ik alle diensten bij TwenPack afnemen?

• Bij TwenPack kun je zelf bepalen welke diensten je afneemt. Wij bieden je een oplossing op maat. 


Heeft TwenPack ook een magazijn waar ik persoonlijk de status van mijn voorraad kan beoordelen?

• Als klant van TwenPack ben je op onderstaand adres altijd van harte welkom om je goederen te zien en/of te voelen. 
TwenPack BV
Vijverweg 2
7641 LH  Wierden

Hoe word ik klant bij TwenPack?

• Telefonisch kun je contact met ons opnemen door te bellen naar het volgende nummer +31 (0) 85 4848686. Je kunt eventueel ook een mail sturen naar info@twenpack.com of een offerte formulier invullen. 


Welke kosten zijn er verbonden aan de dienstverlening van TwenPack?

• Aangezien iedere klant zijn/haar eigen wensen en behoeften heeft, wordt het vaak een maatwerk voorstel. het is daarom niet per definitie aan te geven welke kosten er verbonden zijn aan de dienstverlening. Wil je exact weten welke kosten verbonden zijn aan jouw specifieke situatie? Klik dan hier en vul het aanvraagformulier in. Wij nemen contact met je op zodra het ingevulde formulier bij ons binnen is. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen door te bellen naar het volgende nummer +31 (0) 85 4848686. 


Zijn mijn goederen wel veilig?

• TwenPack heeft haar magazijn goed beveiligd. Ook werken wij met een vaste groep mensen die elkaar goed kennen met hoge mate van sociale controle en welke allen in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag. Zij gaan zorgvuldig om met je producten bij inslag, picking en verzending. Het verzekeren van je producten gebeurt over het algemeen door de webwinkel zelf.

Hoe gaan jullie (TwenPack) om met retourzendingen?

• De klant draagt zelf zorg voor het vervoer naar TwenPack. Zodra wij de retouren in ontvangst hebben genomen controleren wij de staat van de goederen. Als deze voldoen aan de kwaliteitseisen, die door jou zijn opgegeven, dan worden de goederen retour geboekt in de voorraad. 


Mijn klanten bestellen regelmatig cadeauverpakkingen, is dat mogelijk?

• Ja, TwenPack verzorgt ook cadeauverpakkingen en andersoortige bijzondere verpakkingen.

 
Kan ik mijn assortiment bij TwenPack net zo snel (en makkelijk) aanpassen als in mijn webshop?

• Zodra je wijzigingen doorvoert in je webshop zal TwenPack daar automatisch van op de hoogte worden gesteld. Het enige waar je voor moet zorgen is dat TwenPack ook de juiste goederen heeft. 


Hoe verloopt de communicatie tussen mij als klant en TwenPack in de praktijk?

• Veel van de communicatie verloopt via de klantenportaal en e-mail, waardoor we snel kunnen schakelen en zaken meteen implementeren en vastleggen. Je kunt ook altijd bellen met ons team van specialisten die je direct te woord zullen staan bij vragen. 

Het uitbesteden van mijn voorraad en orderafhandeling is toch veel duurder dan als ik het zelf doe?

• Door het fulfilment van je webshop of e-commerce bedrijf aan TwenPack uit te besteden ben je veelal voordeliger uit dan wanneer je het zelf doet. Je bespaart niet alleen op o.a. magazijnhuur, verzendkosten, personeel en verpakkingsmateriaal, maar ook houd je legio tijd over om je eigen webshop flink te laten groeien! Jij doet waar jij goed in bent, wij op logistiek gebied doen de rest. En met een knipoog:  ook nog `s beter en efficiënter! Daarnaast maak je met het uitbesteden van fulfiment je vaste kosten volledig variabel; ideaal voor piekperiodes maar ook in het laagseizoen! En last but not least:  je maakt je accountant ook erg blij!

Wat gebeurt er bij fouten?

• Het team van TwenPack, de IT en processen zorgen er voor dat het foutenpercentage laag is. Gemiddeld wordt 99,98% van de orders op de juiste manier gepickt en verzonden. Mocht er een onverhoopt een fout voorkomen, dan zal deze door TwenPack snel en vakkundig worden opgelost naar tevredenheid van de eindconsument.
Staat jouw vraag of antwoord er niet tussen, neem dan contact met ons op. Ons team van specialisten beantwoord graag je vragen. info@twenpack.com of 085 48 48 686.
Contact

OfferteTwenPackaanvraag

Interesse in een gratis en duidelijke offerte voor fulfilment? Vul dan onderstaande velden in en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend voorstel! Je ziet dan direct of het uitbesteden van e-fulfilment ook voor jou de oplossing is om je webshop sterk te laten groeien!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van webshop logistiek